top of page

Paardrijlessen

Horseworld Tinte

De paardenlessen op Manege Tinte worden gegeven onder de naam Horseworld Tinte. Er worden zeven dagen in de week groeps- & privélessen gegeven, zowel overdag als in de avond. De lessen zijn ingedeeld op niveau. Tevens is het mogelijk om met eigen paarden, ook van buiten Manege Tinte, deel te nemen aan onze lessen.

Wij werken niet met abonnementen maar met leskaarten of losse lessen. Daarnaast zit je bij ons niet aan een vaste dag of tijd vast. Je bent vrij om per keer in te schrijven in de les die jou past qua dag/tijd en niveau. Inschrijven kan via ons inschrijfboek. Wij leggen je graag in de kantine van de manege uit hoe dit werkt.

Voor info of een vrijblijvende afspraak of les? app naar: 0618098357 Horseworld Tinte.
 

Dressuurles

Dressuur is de basis van het paardrijden. Dressuur betekent eigenlijk het gymnastiseren en het gehoorzaam maken van het paard door de ruiter. Het is de basis van alle andere paardensporten. Er zijn dagelijks dressuurlessen. Overdag en 's-avonds.

Springles

Ook kunt u springlessen volgen bij Manege Tinte. Om hier aan deel te kunnen nemen moet u goed genoeg kunnen rijden. Als u springles wilt nemen is het verplicht daarnaast dressuurles te volgen. Want goede  dressuur beheersing is noodzakelijk bij het springen!

bottom of page