top of page

Buitenritten

Er worden op Manege Tinte (bijna) het hele jaar door buitenritten georganiseerd.

 

De uitrijmogelijkheden rondom de manege zijn ideaal. De manege ligt in de polder met op prima rijafstand de duinen van Westvoorne en het strand!
Onze regio beschikt over vele ruiterpaden en daarnaast is het strand waar wij gebruik van maken het hele jaar toegankelijk voor ruiters. Voor een impressie zie onderstaand filmpje.

Om de week op zondag worden er groepsritten georganiseerd door Horseworld Tinte. De groepsritten duren gemiddeld 3,5 uur en gaan doorgaans over het strand. Deelname is mogelijk op een paard van ons (een manegepaard) of met een eigen paard. Deze strandritten zijn alleen geschikt voor gevorderde ruiters.

 

De kosten voor de groepsritten zijn: €70,- (excl. 2,50 inschrijfkosten)

 

Daarnaast kunnen er ook duinritten verreden worden, deze ritten duren ongeveer 2,5 uur en gaan niet over het strand. De duinritten zijn geschikt voor half gevorderde/gevorderde ruiters. Deze ritten worden minder vaak georganiseerd en zullen voornamelijk in de zomer plaatsvinden. Je kunt ze tevens op afspraak inplannen, vraag naar de mogelijkheden en de bijbehorende tarieven.

 

De kosten voor groepsduinritten zijn: €50,- (excl. 2,50 inschrijfkosten)

 

Wil je individueel een rit afspreken, een andere dag of met vaste ruiters? Dan is er de mogelijkheid om een privérit af te spreken.
Vraag naar de mogelijkheden en de daarbij behorende tarieven.

 

Meer info over de buitenritten met de (manege)paarden?

Neem contact op met de manege: 0181-415237

of

whatsapp naar 06-18098357 (Chantal van Horseworld Tinte)

 

Ps. Buitenritten gaan ook met slecht weer door. Wanneer het onverantwoord of onveilig is zullen wij te allen tijden de rit annuleren. De kosteloze afmeldtermijn voor buitenritten is 48 uur. Bij afmelding binnen 48uur wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Daarnaast werken wij met een maximum gewicht voor ruiters, dit gewicht is afhankelijk van het paardenbestand wat we op dat moment hebben. Momenteel staat dit gewicht op 85kg.

Pony buitenritten zijn er niet het hele jaar door, voor de mogelijkheden vragen wij dan ook om even contact op te nemen met Priscilla van Ponyworld Tinte: 06-20480018.

bottom of page